"A minőségi bélyegzők szakértője"Nyelv:

HU EN DE


Felhasználónév:


Jelszó
 Stampy Kft.: bélyegzőkészítés a legjobb ár/érték arányban


A Stampy Kft-t egy - a bélyegzőkészítés területén közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező magyar testvérpár alapította 2007 szeptemberében. Az alapítók bélyegzőkészítőként kiválóan ismerik napjaink hazai "bélyegzős társadalmát" és annak napi problémáit.
Hitvallásuk, hogy ezeken a nehézségeken jó minőségű és jó árfekvésű bélyegzőházakkal, bélyegzőkészítő kellékanyagokkal, valamint a bélyegzőkészítő társadalom által vágyott korrekt nagykereskedelmi magatartással, feltételrendszerrel lehet segíteni. Mitől más, mitől különleges a Traxx márka hagyományos bélyegzőkhöz képest?

  • Ütésálló ABS műanyagból készül

  • Az újdonságnak számító különleges "megvezetésnek" köszönhetően rendkívül strapabíró és kényelmesen használható (nem "feszül be")

  • Az oldalán található nagy méretű ablaknak köszönhetően jól látható még a lenyomás előtt, hogy hova kerül a lenyomat

  • A nagy felületű gumírozott lábak biztonságos elcsúszásmentes alátámasztást tesznek lehetővé

  • A bársonyos felület kellemes tapintású és biztos fogást eredményez

  • A kiváló minőség mellett az ára is rendkívül versenyképes


 Mit kínál a Stampy Kft. a bélyegzőkészítőknek, dekoratőröknek, reklámgyártóknak?


Egy egyszerű bélyegző szöveglemez készítő technológiát:
Egy alapjaiban újszerű, magas minőségi elvárásoknak is megfelelő (még fotót is tehet a bélyegzőre!!!!!!), hihetetlenül egyszerű és rendkívül olcsó fotopolimeres bélyegzőkészítő technológiát kínálunk:
A Stampy Kft. ajánlatából kiderül, 200 ezer forintos beruházás elegendő a bélyegzőkészítő üzletág elindításához: a cég ennyiért kínál egy fotopolimeres eljárású bélyegzőkészítő berendezést, indulókészlettel együtt.
A szett tartalmazza az összes szükséges berendezést (a lézernyomtató és a számítógép kivételével), egy induló kellékanyag készletet, 50 dbTraxx bélyegző házat, betanítást és az összes technológiai ismeret átadását. A bélyegzőgumi előállítása így nem kerül többe 100 forintnál, a Stampy kereskedelmi partnerei pedig kevesebb, mint 1000 Ft-ért juthatnak hozzá a népszerű Traxx 9012-es típusú (18mm × 48mm) bélyegzőházhoz.


Lézeres technológiát:
Egy újabb alternatíva a lézeres technológia, amelynek segítségével nemcsak nagyon jó minőségű bélyegzőgumit lehet előállítani a fent jelzett árnál még olcsóbban, hanem az anyagok széles skálája lesz gravírozható a nagynevű GCC lézer berendezéseket gyártó cég berendezéseivel.
A megmunkálható anyagok: üveg, plexi, fa, műanyag, bőr, gumi, eloxált alumínium, textil. Természetesen ehhez a berendezéshez is jár az ingyenes oktatás és a technológia átadása. A GCC lézergravírozói a magyarországi piaci árakat tekintve különösen jó ár/érték arányt képviselnek.


Végül, de nem utolsósorban, megbízható hátteret a bélyegzőkészítéssel kapcsolatban a
STAMPY Kft -hez forduló partnereinknek. Folyamatos ellátást úgy a bélyegzőkészítés kellékanyagaiból, mint az általunk forgalmazott Traxx termék családból.


 Kapcsolat


A Stampy Kft. nagykereskedelmi üzlete a
1095 Budapest, Ipar u. 2/b. alatt található.

Telefon: +36 1 431-8436
Fax: +36 1 431-87-37
E-mail: office@stampy.eu


© Stampy Kft. 2008